Logga in

Comfort förvärvar 90-miljonersbolag

Publicerad
5 sep 2024, 11:02

En skånsk elinstallatör med 50 anställda blir del av Comfortkedjan. ”Avgörande att välja en partner som värdesätter de mjuka värden vi byggt upp under åren”, kommenterar vd. 

Text

Comfort förvärvar Elservice i Trelleborg AB. Elservice i Trelleborg AB är ett företag med huvudkontor i Trelleborg och filial i Malmö. Bolagets uppdrag avser industrier, förvaltningsbyggnader, kontor, affärsfastigheter samt specialistområden inom säkerhet, kommunikation och intelligenta hus. Med 17 års erfarenhet under ledning av ägaren Morgan Larsson, tillsammans med delägarna Michael Andersson och Martin Johansson, har Elservice i Trelleborg etablerat sig som en ledande aktör inom elteknik i Skåne. Med en omsättning på cirka 90 miljoner kronor (2023) och 50 engagerade medarbetare, har företaget uppnått starka resultat och en konkurrenskraftig marknadsposition.

Från arkivet:
Comfort gör storförvärv på elsidan i norr

Läs också:
Comfort-medlemmen ska omsätta 150 miljoner

– För mig har det varit avgörande att välja en partner som värdesätter de mjuka värden som vi har byggt upp under åren. Det är av största vikt att vår personal känner sig trygg och trivs i den nya ägarstrukturen, och att de fortsätter att utvecklas tillsammans med företaget. Med Comfortkedjan är jag övertygad om att vi har funnit en partner som delar våra värderingar och ambitionen för fortsatt tillväxt och framgång.

Det säger Morgan Larsson, vd Elservice i Trelleborg AB.

– Vi är mycket glada att Elservice i Trelleborg blir en del av Comfort vilket stärker vår närvaro i regionen och bidrar starkt till vår expansion i Skåne, säger Göran Swedérus, vd för Comfort.